Акустична система SONY SRS-XP500: відчуйте музику на повну!

Головна Новинки Акустична система SONY SRS-XP500: відчуйте музику на повну!
28.03.2024

Портативна аудіосистема SONY SRS-XP500 занурить в атмосферу потужного звучання. Завдяки широкому функціоналу та компактності SONY XP500 музикальне дозвілля буде незабутнім.

Поєднання динаміка X-Balanced і переднього ВЧ-динаміка забезпечує багате, чисте та якісне звучання. Із технологією MEGA BASS гарантовано глибокий і насичений бас, тому під час відтворення аудіозаписів із вираженим ритмом користувач отримує потужні низькі частоти.

До того ж SRS-XP500 підтримує підключення через Bluetooth і стане чудовим компаньйоном для використання зі смартфонами, планшетами та ноутбуками.

Із SONY SRS-XP500 можна насолоджуватися улюбленою музикою впродовж тривалого часу завдяки роботі акумулятора до 20 годин і швидкому заряджанню. Вбудований світлодіодний еквалайзер аудіосистеми створює захопливу візуальну атмосферу під час відтворення музики.

SONY XP500 виготовлено міцною та портативною: пристрій має клас водостійкості IPX4 та зручне руків’я для перенесення. Тож можна брати улюблену музику із собою будь-куди без жодних хвилювань.

Технічні характеристики:

  • динамік X-Balanced Speaker Unit;
  • діаметр динаміків: високочастотні - 5 см (2 шт.); низькочастотні – 14 см (2 шт.);
  • вхідні та вихідні розніми: мініштекер стерео (вхід), порт USB-A, вхід для мікрофона (діаметр 6,3 мм), вхід для гітари (діаметр 6,3 мм);
  • час роботи від акумулятора 20 годин;
  • клас захисту від води IPX4.

Товари з публікації
код товару: SRSXP500B.RU1
13999 грн*
є в наявності
Колонку XP500 створено для тих, хто любить веселитися. Відпочинок у вітальні чи вечірка в саду – XP500 забезпечить неперевершений звук і безліч цікавих функцій. Усе, що вам потрібно, – вибрати музику.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів