Купуй українське – обираючи ТEPLOCERAMIC!

Головна Новини Купуй українське – обираючи ТEPLOCERAMIC!
04.10.2016

Кожного разу, дивлячись на вітчизняний виріб, читаємо «Зроблено в Україні», та сам по собі цей напис вже якось зігріває серце та душу

Кожного разу, дивлячись на вітчизняний виріб, читаємо «Зроблено в Україні», сам по собі цей напис вже якось зігріває серце та душу.

Компанія «Розумне Тепло» є національним виробником обігрівачів нового покоління. Однією з торгових марок обігрівачів  є «Теплокерамік».

Теплокерамік - це стильні та компактні електропанелі з натурального каменю, які є чудовою альтернативою застарілим і дорогим системам опалення. Ці обігрівачі є якісною системою опалення для дому, квартири, офісу та інших приміщень.

Вони мають ряд своїх особливостей та переваг:

Сучасний дизайн

Електропанель «Теплокерамік» компактна і тонка (товщина - 15 мм). Вона не тільки створює комфортний клімат в приміщенні, але і вписується в будь-який, навіть самий сучасний інтер'єр.

Енергоефективність

Володіючи в 4 рази меншою потужністю, в порівнянні з традиційними масляними обігрівачами і конвекторами, «Теплокерамік» дозволяє економити до 30% витрат на опалення.

Екологічність

Абсолютно безпечні  для вашого здоров'я , не забруднюють навколишнє середовища. Виготовлені з натурального матеріалу,  при роботі не виділяють неприємних запахів і шкідливих речовин.

Простий монтаж

Не треба витрачати силу-силенну часу і грошей на монтаж. Установка панелі не вимагає спеціальних знань, навичок і дозвільних документів. Придбали, закріпили на кронштейни ( які йдуть в комплекті), підключили. При необхідності також просто знімається і переміщується.

Довговічність

При правильному використанні за призначенням, термін  експлуатації виробу – до 30 років.

  

Асортимент компанії ERC включає 5 серій керамічних обігрівачів Теплокерамік, а саме:

TC 370 – бюджетна модель для соціальної сфери та громадського будівництва.

TCM 400 – класична модель  (ідеальний розмір, однотонний колір лицьової сторони).

TCM 450 – оптимальне рішення для комфортного опалення та обігріву. Широка гама кольорів під мармур.

 

TCM 600 – серія дизайнерских рішень для людей з вибагливим смаком.  Велика потужність та широка лінійка зображень.

  

TCM 800 – краще рішення для об’єктів зі значною площею.

 

На тлі підвищення тарифів на опалення та електроенергію, ми рекомендуємо звернути особливу увагу на компактні та стильні керамічні обігрівачі Теплокерамік.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів