НОВИЙ програвач вінілу SONY PS-HX500

Головна Новини НОВИЙ програвач вінілу SONY PS-HX500
04.08.2016

Компанія SONY вирішила зробити подарунок меломанам і презентувала дві моделі вінілових програвачів, бюджетного та преміум класу

 

Шановні партнери!

Компанія SONY вирішила зробити подарунок меломанам і презентувала дві моделі вінілових програвачів, бюджетного та преміум класу.

Ця новина, безперечно, здивувала і потішила всіх прихильників SONY, адже тепер вініл можна не тільки слухати, а ще й оцифрувати, «залити» в свій Walkman, магнітолу або автівку та насолоджуватися улюбленими записами будь-де.

Бюджетна модель SONY PS-LX300USB з’явилась на складі ERC на початку літа і її вже можна придбати у наших партнерів.

Більш детальний огляд програвача за посиланням.

В серпні асортимент компанії ERC поповнився другою моделлю SONY PS-HX500, яка захоплює з першого погляду, з першою почутої мелодії.

Цей програвач відноситься до техніки класу Hi-Fi і вражає якістю теплого звучання вінілових платівок, розкриває всю звукову палітру, дозволяє почути всі деталі композиції.

Новинка має стильний і в той же час мінімалістичний дизайн, а головне, в цьому корпусі реалізовані якісні компоненти, які забезпечують високі акустичні характеристики програвача.

Також модель має вбудований фонокоректор, прямий тонарм та високоякісний гумовий мат, який щільно лягає на алюмінієвий диск.

Багато програвачів можуть конвертувати музику, цим вже нікого не здивувати, але SONY PS-HX500 перетворить вініл з аналогового сигналу в зручний цифровий формат високої якості.

Під’єднавши пристрій до вашого ноутбуку через USB порт, ви завдяки інтегрованому аналогово-цифровому перетворювачу та додатку для ПК оцифруєте свої записи в формат DSD і більше ніколи не будете розлучатися з своєю аудіоколекцією.

Одним словом, програвач вражає своїми параметрами та можливостями і гідністю може носити значок Hi-Res Audio!

Новинка вже на складі і доступна для замовлення.

PSHX500.CEL

Виниловый проигрыватель Sony PS-HX500

НОВИНКА!!!

Рекомендована роздрібна цена 15999 грн

 

 Рекомендуємо звернути увагу на активні колонки з нашого асортименту, які здатні передавати всю насиченість звуку.

SOLO-7C

Колонки MICROLAB 2.0 SOLO 7 дерево + ДУ

Microlab Solo-7C - это компактная трехполосная акустическая система с очень детальным и чистым звучанием во всем частотном диапазоне, удобная в управлении, благодаря пульту дистанционного управления.

Система создана для воспроизведения не только mp3 файлов или аудио дисков, но и для воспроизведения аудио дисков высокой четкости (HD CD).

SOLO-8C

Колонки MICROLAB 2.0 SOLO 8 дерево + ДУ

Выходная мощность колонок составляет всё те же 55 Вт на канал, при этом акустика воспроизводит звук в диапазоне 50…20000 Гц. 6,5-дюймовый низкочастотный драйвер несколько отличается от того, что используется в модели Solo 7C.

Материал диффузора производитель не указывает, однако в глаза бросается пылезащитный колпачок иной формы.

Для воспроизведения средних частот имеется отдельный 10-сантиметровый динамик, а на высоких частотах работает традиционный для всей линейки дюймовый шёлковый твиттер.

SOLO-9C

Колонки MICROLAB 2.0 SOLO 9 дерево + ДУ

Cтереосистема от ведущего производителя акустических систем для ПК рассчитана на применение с огромным количеством устройств.

Данная акустическая система может подключаться различными способами – через аналоговый вход 2RCA, цифровой оптический или коаксиальный вход. Особенность SOLO9C – наличие входа и выхода HDMI (PCM).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів