Нові ігрові фігурки та набори Roblox уже доступні до замовлення!

Головна Новинки Нові ігрові фігурки та набори Roblox уже доступні до замовлення!
11.08.2023

Час зробити свій ігровий досвід яскравішим і захопливішим! У ERC надходження продукції Jazwares Roblox, а також знов у наявності ігрові набори та фігурки попередніх серій. Jazwares, виробник ігрових аксесуарів і колекційних предметів, дарує можливість насолоджуватися гармонією віртуального та реального світів із новою унікальною колекцією Roblox.

Нові ігрові персонажі з різноманітних світів Roblox дадуть змогу фанатам перенести історії та пригоди з віртуального життя в реальне. Особливостями цих фігурок, як і продуктів попередніх серій, є унікальний дизайн і якісні деталі, що передають характер і стиль персонажів зі світу Roblox. Фігурки мають рухомі частини тіла, сумісні та взаємозамінні з елементами інших оригінальних фігурок. У комплекті до кожної ігрової фігурки, набору або м’якої іграшки-сюрпризу надається код розблокування ексклюзивного віртуального предмета в грі Roblox.

М’яка іграшка-сюрприз Roblox Micro Blind Plush Series 2 – Ninja Legends

Код товару: ROB0606

Перенести пригоди зі світу Roblox до реального допоможе м’яка іграшка-сюрприз. Прикрасьте стіл, книжкову полицю або ліжко привітним плюшевим персонажем! Це найкращий подарунок шанувальникам Roblox різного віку.

Зовні – це пластикове яйце нестандартної форми, адже виготовлене з багатогранників. Вміст яйця приховано. Паковання містить одну з 12 плюшевих іграшок-персонажів Ninja Legends. Збери всю колекцію!

На додачу до кожної іграшки-сюрпризу надається код розблокування ексклюзивного віртуального предмета в грі Roblox.

Ігрові колекційні фігурки Mystery Figure S11 та S12

Коди товарів: ROB0435, ROB0173

Паковання цих іграшок повністю закрите – вміст приховано. Зовні на коробці викарбувано літеру (одну із шести, що утворюють слово ROBLOX). Коробочки можна використовувати для побудови ігрових конструкцій чи складати з них cлова-гасла.

У комплекті: фігурка-сюрприз, аксесуари та код розблокування ексклюзивного віртуального предмета в грі Roblox. Кожна серія (S11, S12) складається із 24 фігурок.

Нова серія ігрових фігурок Deluxe Mystery Pack

Коди товарів: ROB0671, ROB0583, ROB0584, ROB0585, ROB0588, ROB0594

Серія Deluxe Mystery Pack складається із 6 фігурок неординарних і кумедних персонажів зі світу онлайн-гри Roblox: milk74I8O, Boz, Blaster King, Scientist, Werner Weenie та Kart Kid. Їхньою головною особливістю є багатий комплект. Кожне паковання містить: фігурку, аксесуар, картку порад і підказок та код розблокування ексклюзивного віртуального предмета в грі Roblox.

Ігрові набори Feature Vehicle

Коди товарів: ROB0690, ROB0600

Окрім ігрових фігурок та аксесуарів до них, у наборі є футуристичний транспортний засіб для персонажів. Із такими наборами гравці матимуть змогу вигадувати й втілювати в життя цікаві, захопливі сюжети, а також створювати нові, поєднуючи набори між собою. До того ж у кожному пакованні є код розблокування ексклюзивного віртуального предмета в грі Roblox.

Ігровий набір Environmental Set Tower Defense Simulator: Last Stand W10

Код товару: ROB0495

Обережно: йде бос! У симуляторі BelowNatural Tower Defense почалося нашестя зомбі, і тільки гравцю до снаги запобігти знищенню світу. Будуйте вежі та покращуйте власну оборону, щоби протистояти хвилі великих і сильних ворогів.

У комплекті: 6 ігрових фігурок, аксесуари та код розблокування ексклюзивного віртуального предмета в грі Roblox.

Ігровий набір Multipack Tropical Resort Tycoon: Ultimate Vacation

Код товару: ROB0687

Приготуйтеся до пляжного відпочинку! В ігровому наборі Tropical Resort Tycoon «Ready, set, more!» повно піску, сонця та серфінгу, а весь обслуговуючий персонал готовий надати послуги. Залишіть проблеми позаду та насолоджуйтеся відпочинком у раю!

У наборі міститься 5 ігрових фігурок, аксесуари та код розблокування ексклюзивного віртуального предмета в грі Roblox.

Ігрові набори Deluxe Brookhaven: Outlaw and Order W12 & Arsenal: Operation Beach Day W11

Коди товарів: ROB0689, ROB0660

Великі ігрові набори Roblox занурюють гравців у захопливі сюжети про добро та зло, досягнення мети в будь-який спосіб. Із фігурками, аксесуарами, зброєю та мінімоделями ігрових світів можна створити власний екшн, а поєднуючи набори, можна вигадувати унікальні історії.

Кожен набір складається з кількох ігрових фігурок, аксесуарів і коду розблокування ексклюзивного віртуального предмета в грі Roblox.

Нові набори ігрових фігурок Jazwares Roblox вже доступні до замовлення. Фанати Roblox і колекціонери мають чудову можливість доповнити й оновити власні колекції, втілити віртуальні пригоди в реальність, а також проявити творчу індивідуальність.

Товари з публікації
немає в наявності
Перенесіть свої пригоди з онлайн ігри Roblox у реальний світ у місці з м'якою іграшкою-сюрпризом. Прикрасьте свій стіл, книжкову полицю або ліжко привітним плюшевим персонажем із Ninja Legends. Це ідеальний подарунок для шанувальників Roblox різного віку.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів